Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Piç kelimesi kime denir?

Piç kelimesi kime denir?
0
157

moderatör

Super Mod
Etkileşim
8
F-D Coin
12

Pic ne demek ingiliz?​

Ingilizce-Türkçe Ilgili Terimler fotoğraf.

Piç kelimesi kime denir?​

1. Anası ile babası arasında evlilik bağı olmadan dünyaya gelen çocuk; her şeyin küçüğü, aslına benzemeyeni. 2. Babası bilinmeyen çocuk; bir ana bitkinin çevresinde yeniden beliren sürgün ve filizler.

Siktir kelimesi ne anlama geliyor?​

i. kaba. “Defol, yıkıl karşımdan!” anlamında küfür sözü: Bu dâvâyı eğri kılıç aralar / Dünya benim durma siktir buradan (Köroğlu).

Siktir kelimesi küfür mü?​

i. kaba. “Defol, yıkıl karşımdan!” anlamında küfür sözü: Bu dâvâyı eğri kılıç aralar / Dünya benim durma siktir buradan (Köroğlu).

Siktir et ne anlama geliyor?​

işe yaramayan, varlığında rahatsızlık yaratacak ya da istendiği taktirde elde edileyen şeyleri boş vermek…

Siktir hangi ülkelerde?​

Armenian: սիկտիր (siktir) Azerbaijani: siktir.

Sıttır ne demek?​

" hadi oradan " gibisinden argo bir sözcük. levent kırca nın bir parodisine konu olmuş kelime.

Sittin seni ne demek?​

"sittin", yine arapça tabii, "altmış" manasına gelse de sittin sene, daha çok ömür boyu, hatta sonsuza değin, ilelebet anlamlarında kullanılagelmiştir.

Similar threads

Osmanlıda Efendi ne demek? Efendi: I. Abdülmecid döneminden itibaren padişah oğullarına verilen unvandır. Eski dilde efendi ne demek? Efendi (Arapça: أفندي Afandī ; Farsça: آفندی); Bizans'ta bir saygı unvanı olan Orta Yunancadaki "avthéntis" (otantik) kökünden türetilmiş, bey, üstad, hazret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Hayatım ne anlama gelir? göz açıp kapayıncağa değin geçen kişisel süre. Benim ne anlama gelir? Türkçe sözcük, Adıl halinde ben adılının iyelik biçimi. Bana ait. anlamına gelir. Bir insana canım demek ne demek? Sözlükte "güven içinde bulunmak, korkusuz olmak" anlamındaki emn (emân) kökünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
Reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sıkça kullanılan kelimelerden küffar kelimesi internette en çok merak edilen kelimeler arasında yer aldı. Peki küffar ne demek, küffar kelimesinin anlamı nedir? Alparslan Büyük Selçuklu Küffar kime denir? İşte küffar kelimesinin bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sıkça kullanılan kelimelerden küffar kelimesi internette en çok merak edilen kelimeler arasında yer aldı. Peki küffar ne demek, küffar kelimesinin anlamı nedir? Alparslan Büyük Selçuklu Küffar kime denir? İşte küffar kelimesinin bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Alim Nedir ? Kime Denir? İlim sahibi, bilen, bilgin, bilgili, belli düzeyde bir bilgi birikimine sahip olan kimse. Alim kelimesi Arapça'daki "bilmek" anlamında olan "A-lime" kökünden türetilmiştir. İslam'da alim; Allah'ın kitabı Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere Resulullah'ın hadislerini ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
335
858,536Konular
981,822Mesajlar
32,328Kullanıcılar
Üst Alt