Peynirli Zerzevat Tanımı İçin Gereçler
- 15-20 adet cherry domates
- 15-20 adet arpacık soğan
- 10-15 adet minik taze biber
- 1 baş sarımsak
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tozbiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 100 gram beyaz peynir
- 1 küçük kutu labne peyniri
Peynirli Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Sebzelerimizi güzelce yıkayıp temizleyelim. Daha sonra fırın kabımıza yerleştirelim.
- Üzerine zeytinyağ ve baharatlarımızı ek edip karıştıralım.
- Evvelce ısıttığımız 200 derece fırında 25 dakika sebzeler kızarıncaya kadar pişirelim.
- Sebzeler fırında pişerken peyniri hazırlayalım labne peyniri ve beyaz peyniri çatal ile güzelce edelim.
- Servis tabağının altına yayalım. Sebzeler piştikten sonra bütün sosuyla peynir tabanın üzerine dökelim. Afiyet olsun????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.