Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peynirli Pancar Ezmesi

Peynirli Pancar Ezmesi

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Peynirli Pancar Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk kırmızı pancar
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 diş sarımsak
  • 2 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir
  • Tuz

Peynirli Pancar Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle pancar yağlı kağıda sarılıp, 200 derecelik fırında yumuşayana kadar pişirilir.
  2. Pişirilen pancarın kabukları soyulur parçalanır.
  3. Süzme peynir, zeytinyağı, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuz ile birlikte macun kıvamına gelene kadar çekilir. Ceviz de katılabilir ben katmadım.
  4. İster kaşık kaşık ister ekmeğe sürüp yemelik sağlıklı ve lezzetli meze servise hazır. Dilerseniz üzerini nar taneleri yahut nar ekşisiyle süsleyebilirsiniz.
Peynirli Pancar Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt