
Peynirli Kıyır Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım pk margarin
- 2 adet yumurta (birinin sarısını üstüne ayır)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı şeker
- 1 pk kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- Beyaz peynir
Peynirli Kıyır Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Merhabalar.Öncelikle tüm gereçleri bir kaba alıp güzelce yoğuralım .
- Küçük bezeler alıp açalım.
- Açtığımız hamurun içine beyaz peynir koyup kapatalım.
- Tepsiyi yağlayıp dizelim.
- En son yumurta sarısı sürün.
- Isıtılmış 180 derecede pişirelim, hamur yumuşak olsun.
Peynirli Kıyır Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı