iltasyazilim
FD Üye
Peynirli Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*3 Adet Yufka
*1 Kase Beyaz Peynir
SOSU İÇİN:
*Sıvıyağ
*Yarım Su Bardağı Süt
*1 Yumurta Sarısı
Peynirli Gül Böreği Tarifi Yapılışı 1 adet yufka ortadan ikiye bıçak yardımı ile kesilir Arasına sıvı yağ, süt ve yumurta sarısı karışımından sürülür Yufkanın uzun kalan kısmına peynir serilir İçe doğru sarılır ve tepsiye dizilir Kalan yufkalara da aynı işlem yapılır Üzerine kalan sosundan ya da dilerseniz sadece yumurta sarılır sürülür Ben kalan sosu sürdüm Yaklaşık 15 dk 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir
Afiyet Olsun
*3 Adet Yufka
*1 Kase Beyaz Peynir
SOSU İÇİN:
*Sıvıyağ
*Yarım Su Bardağı Süt
*1 Yumurta Sarısı
Peynirli Gül Böreği Tarifi Yapılışı 1 adet yufka ortadan ikiye bıçak yardımı ile kesilir Arasına sıvı yağ, süt ve yumurta sarısı karışımından sürülür Yufkanın uzun kalan kısmına peynir serilir İçe doğru sarılır ve tepsiye dizilir Kalan yufkalara da aynı işlem yapılır Üzerine kalan sosundan ya da dilerseniz sadece yumurta sarılır sürülür Ben kalan sosu sürdüm Yaklaşık 15 dk 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir
Afiyet Olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.