Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peyniraltı Sulu Makarna (Nefis Değerlendirme)

Peyniraltı Sulu Makarna (Nefis Değerlendirme)
0
21

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
peyniralti-sulu-makarna-nefis-degerlendirme.jpg

Peyniraltı Sulu Makarna (Nefis Değerlendirme) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 litre peynir altı suyu
  • Yarım paket makarna
  • Tuz

Peyniraltı Sulu Makarna (Nefis Değerlendirme) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 2 litre kesilen sütünüzden lor yaptıktan sonra kalan peynir altı suyunu kaynatırız.
  2. İçine istediğiniz makarnayı koyunuz. Biraz tuz haşlayalım.
  3. Makarnalar pişince süzgeçle süzüp çabucak servis yapalım.
    Taban not : makarnayı yıkamayın direk servis yapın.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt