Peyniraltı Sulu Makarna (Nefis Değerlendirme) Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre peynir altı suyu
- Yarım paket makarna
- Tuz
Peyniraltı Sulu Makarna (Nefis Değerlendirme) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 litre kesilen sütünüzden lor yaptıktan sonra kalan peynir altı suyunu kaynatırız.
- İçine istediğiniz makarnayı koyunuz. Biraz tuz haşlayalım.
- Makarnalar pişince süzgeçle süzüp çabucak servis yapalım.
Taban not : makarnayı yıkamayın direk servis yapın.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.