Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamberim'e ( Her Günümde Sen varsın Ya Resulallah )

Peygamberim'e ( Her Günümde Sen varsın Ya Resulallah )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bugün 14 şubatmış diğer bi ismiyle sevgileler günü ; ben her gün olduğu gibi yine peygamberimin ; tek sevgilimin gününü kutluyorumne ısrarla hristiyanlara benzeyerek nede ya Resule pahalı hediyeler alarak çünkü hergünüm onu anmakla onun aşkıyla geçiyor ne bir güne sığdırabilirim aşkımı nede bir hediyeyebugünümüde onu özleyerek geçiriyorum ; onun aşkıyla yanarak ; aklıma geldiğinde salavatlarla anarak ; hiç çıkıyormu aklından soran olmayacak ama olsunçok özledim seni ya Resulallah ; seni anmak Rabbimi anmakla geçiyor hergünüm ve bugünüm! gün gelecek her fani gibi bende öleceğim ; Rabbim alacak mı beni yanına ; ben senin aşkınla yanarken yanına gelmeye sevaplarım yetecek mi? çok ağlıyorum Ya Resulallah seni görmek Rabbimi görmek için ağlıyorum bi o kadarda günahkarım nasıl olmayayım ki senin gibi yaşamamak , ömer gibi ali gbi yaşamamak, yaşayamamak günah değil midir? kim utanmaz ki bundan ; kim ağlamaz ki buna!! Cennet e gelsemde sana ulaşabilecek miyim Ya Resulallah sen orda çok yükseklerde cennetin en güzel yerlerinde olacaksın seni çok özlediğim halde sana aşık olduğum halde yanına gelip sarılabilecekmiyim, bunca dünya hayatının acısını çıkarabilecekmiyiminş YA Resulallah inşSana layık bi ümmet olamadıysam ve olamıyorsam ne kötü bana; ne kötü ki bu kısacık dünya hayatında senin istediğin bi ümmet, Allah ın istediği bi kul olamıyorsamAffet beni Allah ım bu kulunu affet ki girebileyim cennetine görebileyim Muhammed i ve mü'min kardeşlerimiBu dünya hayatından ve kabirdeki yalnızlıktan bir sana sığırım Allah ımPeygamberim in sevgililer gününü ona aşık tüm mü'min kardeşlerim adına kutlarım ama hristiyanlar gibi değil hergünümde olduğu gibi

SENİ ÇOK ÖZLEDİK YA RESULALLAH

858,519Konular
981,177Mesajlar
31,044Kullanıcılar
hasupinSon üye
Üst Alt