Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua

Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Duası
Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua Nedir?
Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua'nın Okunuşu

Peygamber Efendimizin Uyumadan once okuduğu duasını sizlerle paylaşıyoruz Rabbim peygamber efendimizin yolunda gidenelrden eylesin cumlemizi

Allahım!kendimi sana teslim ettim Işimi sana havale ettim yuzumu sana cevirdimRızanı isteyerek ve azabından korkarak Sırtımı sana dayadımsana sığındım sana karşı yine sen'den başka sığınak yokturİndirdiğin Kitaba ve Gonderdiğim PEYGAMBER'E İnandım

peygamber sallalahu aleyhi ve sellem Efendimiz,sahabeden birine şoyle demişti

Eğer bu duayı yapıp Yattığın gece olurseniman uzere olursun Bunlar yatmadan onceki son sozlerin olsun''

Rabbim hepimize imanlı olum nasip etsin inşallah

Amin

Similar threads

Peygamber Efendimizin Gece Okuduğu Dua Allahım! ne kadar istesemde seni layıkıyla ovemem,buna gucum yetmezSen ,kendini ovdugun gibisinAllahım! Ey goklerin,yerin ve her seyin rabbi,padisahıEy daneyi yarıp bitkiyi cıkaran,Tevrat ı,İncil i,ve Kuran ı indiren rabbimHer şerlinin ve senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Gece yatmadan once okunması gereken bircok dua bulunmaktadır ben sizlere bu sayfamızda iki dua paylaşmak istiyorumBirincisi cok guzel dua orneği yatmadan uykuya dalmadan once her Musluman kardeşimin okumasını tavsiye ettiğim ikinci bir duamız var bu dua Peygamber Efendimizin Uyumadan once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Yatmadan Once Yapılacak Sunnetler Sunnetler Yatmadan once yapılacak sunnetler Nebe’ SUresinde mealen, “Uykunuzu size bir dinlenme vasıtası yaptık1 buyuran Yuce Rabbimiz, uykunun bir nimet olduğunu bildirmektedir Uyku bir istirahat vasıtası, gun boyu yorulan vucut makinasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Peygamberimizin Yaptığı Dualar Peygamber Efendimizin (SAV) Duaları Hakkında Bilgi Kuran'da bircok ayette Peygamberimiz (sav)'in dualarından bahsedilmektedir Peygamber Efendimizin pek cok gece dua etmek icin kalktığı bilinir Peygamberimiz (sav) dualarında Allah'ı sıfatları ile anarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Peygamberimizin Yaptığı Dualar,peygamber efendimizin sav duaları Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa SAV in Yaptığı Dualar imagespeygamberefendimizindualari5b1298e39dfdc Kuran'da Peygamberimiz (sav)'in gece dua icin kalktığı bildirilir Şu bir gercek ki, Allah'ın kulu (olan Muhammed,)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt