Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber Efendimizin Abdest Duaları

Peygamber Efendimizin Abdest Duaları
0
147

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Peygamber Efendimizin Abdest Alırken Okuduğu Dua

Peygamber Efendimizin Abdest Duası

Peygamber Efendimiz (IDDIA) abdest alırken;

Suyu temizleyici kılan Allaha hamd olsun

Allahım, bana Peygamberinin havzı kevserinden böylece bir bardak su içir ama bir daha susamayayım

Allahım, beni nimetlerinin ve cennetlerinin kokusundan yoksunluk

Allahım, bir takım yüzlerin ak olacağı ve bazı yüzlerin kara olacağı o günde yüzümü ak eyle!

Allahım; kitabımı sağımdan ver; kitabımı solumdan verme

Allahım, saçımı ve derimi cehennem ateşine haram et ve beni Senin gölgenden başka gölgenin bulunmadığı günde arşının aşağı gölgelendir

Allahım, beni sözü dinleyip de en güzelini tutanlardan eyle

Allahım, ayaklarımı sırat köprüsünde kaydırma

diye dua edermiş *

Similar threads

Peygamber Efendimizin Abdest Alırken Okuduğu Dua Peygamber Efendimizin Abdest Duası Peygamber Efendimiz (SAV) abdest alırken; Suyu temizleyici kılan Allaha hamd olsun Allahım, bana Peygamberinin havzı kevserinden oyle bir bardak su icir ki bir daha susamayayım Allahım, beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Abdest Alırken Okunacak Dua Abdest Alırken Dua Okumak 1) Abdeste başlarken Elhamdu lillahillezî ce'ale'lmâ'e tahûran ve ce'ale'lislâme nûra! (Suyu temizAbdest Alırken Okunacak Dualar Abdest Alırken Hangi Dualar Okunmalıdır? Okunur? islamı nur kılan Allah'a hamdolsun) 2) Ağıza su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Abdest Alırken Okunan Dualar Neler Abdest Alırken Neler Okunur Abdeste başlarken eûzu besmeleden sonradan Elhamdu lillahillezî ce'ale'lmâ'e tahûran ve ce'ale'lislâme nûra! (Suyu pak, islamı nur kılan Allah'a hamdolsun) Ağıza su verirken: Allahumme eskınî min havdı nebiyyike ke'sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
abtest duaları arapça ve türkçe Abdest Duaları Abdest alırken okunan dualar 1) Abdeste başlarken eûzu besmeleden sonradan: Elhamdu lillahillezî ce'ale'lmâ'e tahûran ve ce'ale'lislâme nûra! (Suyu pak, islamı nur kılan Allah'a hamdolsun) 2) Ağıza su verirken: Allahumme eskınî min havdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
abtest duaları arapça ve türkçe anlamları Abdest Duaları Abdest alırken okunan dualar 1) Abdeste başlarken eûzu besmeleden daha sonra: Elhamdu lillahillezî ce'ale'lmâ'e tahûran ve ce'ale'lislâme nûra! (Suyu temiz, islamı nur kılan Allah'a hamdolsun) 2) Ağıza su verirken: Allahumme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt