Petek DinçözCan Tanrıyar Davasından Son Gelişmeler Bu sayfa; Petek DinçözCan Tanrıyar Davasından Son Gelişmeler haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir dönem evli olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar arasındaki sular durulmak bilmiyor Petek Dinçözün avukatının Can Tanrıyara'a açtıı davada bugün yeni duruşma görüldü Can Tanrıyar, iki ay önce, Petek Dinçözle olan konuları bundan böyle kapadığını ve rafa kaldırdığını açıklamış ve en ince ayrıntısına kadar susmuştu Bugün görülen davada neler oldu haberimize geçiyoruz 1548624278 1548624278 petekdincozcantanriyardavasindansongelismeler5c4e219b2df6fpetekdincozcantanriyardavasindansongelismeler5c4e219b2df6f petekdincozcantanriyardavasindansongelismeler5c4e219b2df6f Bu kere Petek Dinçözün avukatı dava açmıştı Can Tanrıyara! (Daha önce de Petek Dinçözün öteki yanındakiler de açmıştı) Yani Dinçöz tarafı konuları katiyen kapatmak istemiyor bir türlü
Tanrıyarın iki ay önceki net açıklamalarına karşın
Bu da toplumda fazla acayip karşılanıyor Petek Dinçöz bu konuları konuşmak istemiyormuş gibi davranırken anlaşılan, kapanmasını da istemiyor! Lakin neden? Kimse bunu çözemiyor! Bugünkü duruşmanın konusu ise aylar önce Can Tanrıyarın, uzlaşma mesajlarını Petek Dinçöze iletmeyip, bütün tersi bir tutum sergileyen avukata ettiği hakaret iddiasıydı Tanrıyar, bugünkü davada da, Ne kadar konuları kapatmak istesem, olmadı Bütün tersi yapıldı Ben de bunun üstüne hakaret maksatlı değil fakat etik olarak çok yanlış bir tavır izlediklerini söyleyen cümleler sarfettim dedi Ama en önemlisi!!! Bugünkü duruşmada, etken Can Tanrıyara sordu, Hemfikir Olmak istiyor musunuz? diye
Tanrıyar net bir şekilde cevap verdi: Benim, bunlarla hiçbir işim, derdim yok, alt ama hemfikir olmak istiyorum Başat aynı soruyu, Petek Dinçözün avukatına sordu ve yanıt: Hayır, biz istemiyoruz Daha fazla görülecek davamız var Can Tanrıyarla! Ardından Can Tanrıyar, duruşma çıkışı Twitterına yazdı: Sabah beri tekrar mahkemedeydim tekrar! Şu Bıcırlarla mı uğraşim bunlarla mı? Ne istiyorlar iyi anlamak muhtemel değil
Etken soruyor uzlaşma istiyor musunuz diye, ben anında Evet, bunlarla bir derdim yok diyorum Peteğin avukatı Yok biz uzlaşmak istemiyoruz diyor! Ama bir şeyi ayrım ettim, kendimce Peteğin bugünkü davadan bile haberi değil Onun veya olay çıkarmak için bunları yaptırdığına inanmıyorum Her hafta adliye olur mu? Ne istediğini söyleyen yok Lakin bağlı oysa bu vekaletleri veren ve bu işlerin aylarca sürmesine neden olan da Petek
id Yazık ya, vallahi eyvah
Sen yıllardan beri neler yap, sonradan o aylarca sana bunları yapsın, bir de susuyormuş gibi davranıp! Bu Twitlerden sonra Can Tanrıyara gelen mesajlardan bazıları ise şöyle oldu: TC İstanbullu 34: Allah yardımcın olsun Can Bey
Benim de başımda böyle bir kalpsiz var Meltem Keleş: Sizin ustalığınıza ve işinizde olan kariyeriniz ve yaptıklarınızla bugününü koruyan Peteğin reklama ihtiyacı var mı? Müjde Öngören: Siz niçin şarkı söylemeyi kestiniz? Yılın şarkısı yolundaydı ancak
Artık şarkı sözleriyle cevap verin, abes verin Meyrem: Allah size rahat versin
Petek bayan sizi son zamanlarda çok yıprattı, Allah yardımcınız olsun TV Hülya: Ne demişler, çok verip azdırmıcan!!! Siz bunu yaptınız Şahinde Aygün Özmen: Can abi Allah size mutluluk versin Sizi uzakta çok tanımıyorduk Şimdi bilinen, sevdik abi
Sabırlı olun geçicek inşallah Sevda: Rahmetli eşinizin ahı tutmuş olmalı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.