
Pesto Soslu Erişte Tanımı İçin Materyaller
- 3 tatlı kaşığı Barilla pesto sos
- 1 kase Erişte
- 3 yemek kaşığı Zeytinyağı
- 1 tutam Tuz
- Göz kararı sıcak su
Pesto Soslu Erişte Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle eriştelerimizi yağda renkleri dönene kadar kavuruyoruz.
- Daha sonra göz kararı sıcak suyumuzu ekleyip eriştelerimizi pilav yordamı pişiriyoruz.
- Pişen erişteleri bir kenara aldıktan sonra zeytinyağı ile pesto sosunu tencerede buluşturup bir tutam tuz ekleyip kavuruyoruz.
- Sosumuz göz göz olduktan sonra ocağın altını kapatıp eriştelerimizi ekleyip karıştırıyoruz. Afiyet olsun ????????????????