Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes Yardım

Pes Yardım
0
138

Similar threads

Arkadaşlar Ben Oyunu Dvd den yükledim ama ancak bu hatayı aldım http:bidepocom?v asdasdjfjpng Bu Hatanın Çözümü Varmı Yoksa Çözümü Yokmu Lütfen Yardım Edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar windows vista home basic kullanıyorum sistemim şöle pc markası Exper (leptop) 2 gb ram 512 ekran kartı nvdia football manager 2010 oyunu açılmıyor ve winrar programı da açılmıyor pes 2010 da çok yavaşladı hata veriyo donuyo takılmalar oluyo football manager 2010 ve pes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
arkadaşlar ben pes 2019 (Pro Evolution Soccer 2019) oyununu bilgisayarıma yükledim ve sonra oyundan sıkıldım silmek istedim ilk önce pcdeki bütün dosyalarını sildim sonra ise denetim masasında prog kaldır'a girip silmek istedim ama bu hatayı veriyor PRO EVOLUTİON SOCCER 2019MSİ hatası veriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar daha önce cod2 single player oynuyordum bilgisayarıma format attım şu anda yeniden kurdum ama cddvd hatası veriyor c****k yaptım ama gene aynı hatayı veriyor zannedersem iso yapmak lazım ama hangii cd ve dosya iso olacak bileniniz varmı acilll yardım 6 cd cod2 var bende winrarlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
sa pes 2019 futbol yaşamı efsane olun hileleri vs bilen varmı yaw arkadaşlar ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt