Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okul oncesi cocukların severek ve ilgiyle izledikleri TRT cocuk kanalının vazgecilmez cizgi film karakteri pepe boyama sayfaları derledik sizler icin
Sayfamızda covuklarınızın bayılacağı ve boyarken cok eğlenecekleri keyif alacakları Pepe boyama sayfaları paylaşıyoruz sizlerle
Pepe Boyama...
Pepe İslamın Şartı 5'tir Şarkı Sozleri
Pepe İslamın Şartı Beş'tir Sozleri
İslamın Şartı Beştir Beştir Beeeştir
Şahadet Getirmek
Namaz Kılmak
Oruc Tutmak
Zekat Vermek
Beşincisi Nee ?
Hacca Gitmek
İslamın Şartı Beştir
Beş Şarta Uymak Gerek
İslamın Şartı Beştir Beştir Beeeştir
Pepe Soğuk Sıcak Sozleri
Pepe Soğuk Sıcak Şarkı Sozleri
Dolaptan Cıkmış Bir Sut
Ne Kadar Soğuk
Fırından Cıkmış Bir Kek
Ne Kadar Sıcak
Soğuk Sıcak
Ustumuze Yağan Kar
Nekadar Soğuk
Gok Yuzundeki Guneş
Ne Kadar Sıcak
Soğuk Sıcak
Kulahta Bir Dondurma
Ne Kadar Soğuk
Yeni...
Pepe İnsan Sevdiğini Hic Uzer Mi Şarkısı
Pepe İnsan Sevdiğini Hic Uzer Mi Şarkısı Sozu
İnsan Sevdiğini Hic Uzermi
Sebepsizce hic ona kusermi
Eğlenerek oynamak varken
Ardına Bakmadan Hic Gidermi
İnsan Sevdiğini Hic Uzermi
Sebepsizce hic ona kusermi
Eğlenerek oynamak varken...
Pepe Bana Beni Sevdiğini Soyle Şarkısı Sozleri
Bebe Bana Beni Sevdiğini Soyle Şarkısı
TRT Cocukta yayınlanan Pepe'nin yeni bolumlerinde Bebe'nin soylediği bana beni sevdiğini soyleşarkısının sozleri:
Bana beni sevdiğini soyle
Utanma canım
Sıkılma Canım
Bana beni sevdiğini...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.