Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pembiş Panna Cotta

Pembiş Panna Cotta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pembiş Panna Cotta Tarifi İçin Malzemeler

*1 küçük paket krema
*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağı toz şeker
*1 çorba kaşığı bal
*3 adet yaprak jelatin
*1 su bardağından bir parmak eksik süzme yoğurt
*1 tatlı kaşığı vanilya
*Yarım çay kasıgı kırmızı veya pembe gıda boyası
*1 su bardagı vişne

Pembiş Panna Cotta Tarifi Yapılışı Bu güzel tarifi ilk kez bugün uyguladık, çok şeker tabakta çok hoş duran bir tarif Bir o kadarda ilgi çekici Biz bir tane değil 100 lerce yaptık bugün ve hemen paylaşmalıyım dedim
Alttaki resimlerde benim ustalarım beraber dolu tabak hazırladık, teşekkür ediyorum bu cici şeyi bana öğrettikleri için şimdiden afiyet olsun
Süt ve krema ısıtılıp kaynamadan ocaktan alınır Yaprak jelatin az bir sıcak su ile eritilir Jelatinin çok iyi erimesi gerekiyor ve sütlü kremanın içerisine açılmış jelatin dökülür Bal, vanilyayı, gıda boyası, taneli vişneleri (ben şoklu vişne kullandım, ocakta erittim soğuttum öyle içine attım) katarak karıştırılır
Arkasından yoğurtta katılarak mikser ile çırpılır*Kaplara boşaltıp, buzdolabında 78 saat bekletilir Hatta bir gece dinlendirirseniz sonuç daha güzel olacağından emin olun

858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt