iltasyazilim
FD Üye
Pembe Rüya Tarifi İçin Malzemeler
*3, 5 bardak su
*12 bardak vişne suyu
*1 yemek kaşığı nişasta
*3 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 tatlı kaşığı mavi haşhaş
*1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı irmik
*süslemek için ceviz ve hindistan cevizi
*tabanına dilim muz küçükse her kase için 1 adet
Pembe Rüya Tarifi Yapılışı Denemek amaçlı az miktarlarla pişirdim Pasta süslemesi için de kullanılabilir Ben meyveli puding tarzında denedim Hoş ve hafif mayhoş oluyor Bir kapta su, vişne suyu (pembe olması için vişne suyu kullandım Arzu eden diğer meyve sularını da kullanabilir ), irmik, pudra şekeri, nişasta ocakta katılaşana kadar pişirilir Pişen koyulaşan pudingimize hindistan cevizi, vanilya ve mavi haşhaş eklenip karıştırılır 3 adet kase çıktı tarifimden kaselerin dibine dilimlenmiş muz konulur Uzerine puding dökülüp ceviz ve hindistan cevizi ile süslenir Soguk servis edilir Afiyet olsun
*3, 5 bardak su
*12 bardak vişne suyu
*1 yemek kaşığı nişasta
*3 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 tatlı kaşığı mavi haşhaş
*1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı irmik
*süslemek için ceviz ve hindistan cevizi
*tabanına dilim muz küçükse her kase için 1 adet
Pembe Rüya Tarifi Yapılışı Denemek amaçlı az miktarlarla pişirdim Pasta süslemesi için de kullanılabilir Ben meyveli puding tarzında denedim Hoş ve hafif mayhoş oluyor Bir kapta su, vişne suyu (pembe olması için vişne suyu kullandım Arzu eden diğer meyve sularını da kullanabilir ), irmik, pudra şekeri, nişasta ocakta katılaşana kadar pişirilir Pişen koyulaşan pudingimize hindistan cevizi, vanilya ve mavi haşhaş eklenip karıştırılır 3 adet kase çıktı tarifimden kaselerin dibine dilimlenmiş muz konulur Uzerine puding dökülüp ceviz ve hindistan cevizi ile süslenir Soguk servis edilir Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.