Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pelmenik

Hoş geldin! morgalexeii tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Pelmenik
0
25

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
pelmenik.jpg

Pelmenik Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 250 gram un
  • Yarım su bardağı su(yavaş yavaş ilave edilmeli)
  • Tuz
İçi için
  • 1 adet soğan
  • 500 gram kıyma
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
Haşlamak için
  • Sıcak su ve 1 tatlı kaşığı yemek çeşnisi

Pelmenik Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İç harcın hazırlanışı.Soğan küçük, küçük doğranır.
  2. Kıyma, soğan, tuz, karabiber, pul biber harmanlanır.
  3. Hamuru için.Yumurta, un, su, tuz yoğurma kabına alınır ve yoğurulur.
  4. Daha sonra hamur açılır; kare, kare kesilir.
  5. İç harçtan konulur ve uçlarından birleştirilir.
  6. Bütün hamura bu işlem yapıldıktan sonra haşlama işine geçilir.
  7. Su kaynatılır, içine çeşni konulur ve 7-8 dakika kadar haşlanır. İstenilen bir sosla servis yapılır.
Pelmenik Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt