Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pekmezli Pestil (Üzüm)

Pekmezli Pestil (Üzüm)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
pekmezli-pestil-uzum.jpg

Pekmezli Pestil (Üzüm) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 bardak üzüm pekmezi
  • 3 bardak su
  • Yarım bardak un
  • Arzu edilirse ceviz

Pekmezli Pestil (Üzüm) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce bütün malzemeleri tencereye alıyoruz ocağa almadan önce topaklanmasın diye çırpıyoruz.
  2. Sonra göz göz olacak şekilde kadar kaynatıyoruz elimizi çekmeden bir iki dakika daha kaynasın sonra kapatın altını bu tarif iki tepsi çıkıyor ben iki sefer yapıp bir sade bir cevizli yaptım.
  3. Yaz aylarında 2-3 günde güneşte beklediğinde kuruyor ama kış ayında yapacaksanız benim gibi gündüzleri güneşe akşamları içeriye alın o zamanda oda sıcaklığına bağlı kiminin evinde 5 günde kiminde 6 günde kuruya bilir kontrol edin ara ara.
  4. Haddinden fazla kurursa sert olur.
  5. Kavanozda 3-4 hafta kalmakta. Dondurucuyada atılabilir çıkınca tadında bozulma olmuyor.
Pekmezli Pestil (Üzüm) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pekmezli Sucuk Tarifi İçin Malzemeler *1 bardak üzüm pekmezi *500 gr ceviz *1 su bardağı nişasta *1 kahve fincanı un *1 bardak şeker *1 5 litre su Pekmezli Sucuk Tarifi Yapılışı Yarım cevizi ikiye bölüp yorgan ipine dizin Un, nişasta suda karıştırılıp topak kalmaması*sağlanır Geri kalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
İLK EMZİRME ÇOK ÖNEMLİ!!! Çünkü, Doğum sonrası ilk 1- 2 saat bebekler son derece uyanıktırlar Uyarılara iyi cevap verirler Doğum sonrası 1⁄2 -1 saat arasında emmek isterler İlk emzirmeye 1 saatten geç başlanırsa emzirmenin başarısı tehlikeye girer Böyle bir anne emzirmeyi de erken bırakır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Boyun Fıtığı Tedavisi Bilhassa masa başı meslek yapanlar Direksiyon başındaki şoförler Bankalarda, borsada ömrü bilgisayar başında geçen bilgisayar operatörleri İnternetten başını kaldırmayan bilgisayar oyuncuları Aman boynunuza uyarı Her işin başı sağlık durumu deriz Lakin sağlığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt