Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pekmezli Pankek +8 Ay

Pekmezli Pankek +8 Ay
0
108

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Pekmezli Pankek +8 Ay Tanımı İçin Malzemeler

• 1 yumurta sarısı
  • Yarım çay kaşığından biraz az kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı üzüm pekmezi
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 tatlı kaşığı sıvı yağı
  • 2 yemek kaşığı süt

Pekmezli Pankek +8 Ay Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Öncelikle bebeğinizin yumurtaya alerjisi var ise denemeyin.
  1. Kasemin içerisine yumurta sarısını evvel küçük çırpıcıyla çırptım. Daha sonra pekmez, yağ, sütü ekledim. Onları da karıştırıp unu ve kabartma tozunu ekleyip hoş hamur elde ettim.
  2. Tavamız ısınınca kaşık yardımıyla koyup hafif ateşte pişirin.
  3. Ben bu hamurdan 3 küçük modül elde ettim. Zira günlük taze yapıyorum.
Not : İnanın besleyici ve oğlumun güzeline gitti. Üzüm pekmezi anneannem yapmıştı. Lütfen hazır pekmezler kullanmayın.

Not : Şayet pankekinizin hamuru cıvık ise az süt ile açabilirsiniz yada cıvık ise 2 çay kaşığı un koyabilirsiniz. tercihi size bağlı.

Pekmezli Pankek +8 Ay Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pekmezli Pankek ( BLW'ye Uygun) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta sarısı (1 yaş üzeri tamamı)1 tatlı kaşığı yoğurt1.5 yemek kaşığı tam buğday unu1 yemek kaşığı pekmez1 çay kaşığı ucu karbonatTava için zeytinyağı Pekmezli Pankek ( BLW'ye Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kaşık Dökmesi (Pekmezli) Çocuklar İçin Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta1 çay bardağı süt1.5 su bardağı unYarım paket kabartma tozu2 yemek kaşığı pekmezTuz1 yemek kaşığı sıvıyağı Kaşık Dökmesi (Pekmezli) Çocuklar İçin Tanımı Yapılışı 1 yumurtayı sütle karıştırın kabartma tozu ek edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Pankek Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta2 su bardağı süt2 yemek kaşığı şeker1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2.5 su bardağı un2 yemek kaşığı sıvı yağ Pankek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yumurta şeker ve vanilya düzgünce çırpılır. Süt ve yağ eklenir karıştırılır. Un ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Tarhanalı Pankek Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta2 yemek kaşığı tarhana1 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı yulaf unu ya da 3 yemek kaşığı tambuğday unu1/2 (yarım) çay kaşığı kabartma tozu1/2 (yarım) çay bardağı su (Tarhanayı ıslatmak için) Tarhanalı Pankek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tarhanalı Pankek +8 Ay Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta sarısı1 çay bardağı su yada peynir altı suyu1 yemek kaşığı tarhana1 çay kaşığı tereyağ (oda sıcaklığında)1 yemek kaşığı lor peynir (ben kulanmadım)1 yemek kaşığı yoğurt1 bardak tam buğday unu Tarhanalı Pankek +8 Ay Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt