Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC’de Pokemon Masters Nasıl Oynanır?

PC’de Pokemon Masters Nasıl Oynanır?
0
138

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Yeni Pokemon oyunu Android ve iOS cihazlar için tüm yerküreye sunuldu. Pokemon Masters,
DeNA isimli Japon oyun geliştiricisi tarafından geliştirilmiş tek kişilik bir mobil oyun. Bu kusursuz oyun her yaştaki Pokemon hayranı için eksiksiz bir parti kaynağı olmayı başardı.

Evet bu oyunu telefonlarında oynayamayanlar yahut bilgisayarında daha büyük ekranda oynamak isteyenler ne yapmalı? Bu rehberimizde sizlere PC’niz üzerinden nasıl Pokemon Masters oynayacağınızı anlatacağız.

Pokemon Masters’ı PC’nizde yahut laptopunuzda oynamak için öncelikle bilgisayarınıza gerekli emulatorü kurmanız gerekiyor. Kurmuş olduğunuz emulator Android oyunlarını Windows üzerinden çalışmanıza imkan sağlıyor. Pokemon Masters oyunu hakkında kimi malumatlar:

• Geliştirici: DeNA Co., Ltd.
  • En Güzel Android Emulator’ler: Bluestacks & Nox App Player
  • İşletim Sistemleri: Windows 7,8/10 yahut Mac
  • Yayın Tarihi: 29/08/2019
  • APK versiyonu: v1.1.1
  • Kategori: Rol yapma oyunu
  • Gereken Android Sürümü: Android 5.0+

Kurabileceğiniz Android PC emulatorleri çok çeşitli olsa da var olanlar arasında en uygunları Bluestacks ve Nox Player. Bu emulatorler sayesinde Pokemon Masters’ı PC’nizde rahatlıkla oynayabileceksiniz. Başkaca bu emulatorler sayesinde büyük ekranda oynamanın yanı sıra fare ve klavyenizi de kullanarak oyun keyfinizi maksimum seviyeye çıkaracaksınız. Bu sayede Pokemon Masters oyununda rakiplerinizden bir adım evvel olacaksınız.

Pokemon Masters PC’de nasıl oynanır?

Bir numara sistem: Bluestacks

Yüklemeden evvel Bluestacks’in minimum sistem gereksinimlerini paylaşalım:

• İşletim sistemi:
  • Windows 7 /8.1/ 10, OSX-10.8+
  • RAM: 3 GB RAM ve daha ziyadesi
  • HDD: 5 GB gereken alan
  • İşlemci: Dual-core AMD yahut Intel CPU
  • Fiyat: Fiyatsız

Artık adım adım Bluestacks’i nasıl kuracağınızı ve Pokemon Masters’ı nasıl yükleyeceğinizi anlatalım.

1. adım: Bluestacks Android Emulator’ün resmi web sahifesine gidin ve emulatorü indirin. Resmi web sahifesi için buraya tıklayın.
5927-entry-3-1569457200.jpg
2. adım: İndirmiş olduğunuz yükleme evrakını açın ve Install butonuna tıklayın. Bilgisayarınızın özelliklerine nazaran suram birkaç dakika sürebilir. Yükleme süreci tamamlandıktan sonra Complete butonuna tıklayın. Bu adımın ahir Bluestacks bilgisayarınıza külliyen yüklenmiş olacak. 
5927-entry-4-1569457200.jpg
3. adım:4. adım:
İndirme ve yükleme süreçleri bittikten sonra My Apps sekmesine geri dönün ve Pokemon Masters simgesine tıklayın. 

5. adım: Keyboard Settings butonuna tıklayarak isteğinize nazaran klavye ayarlarını yapın.

6. adım: Bu oyun olağan koşullarda bütün Bluestacks konseyi bilgisayarlarda sıkıntısız bir halde çalışır. Fakat sizde çalışmıyorsa Bluestacks 4’e root atmanız gerekir. Evet Bluestacks 4’e root atılabiliyor. Rootlu bir cihazda daha çok şey yapabilirsiniz. Bu yüzden rootlanmış bir Bluestacks 4’e her vakit daha uygundur. 

Artık de alternatif prosedüre geçelim:

2. Metot: Nox Player

Yüklemeye geçmeden evvel Nox Player’ın minimum sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşalım.

• İşletim sistemi:
  • RAM: 3 GB RAM yahut daha ziyadesi
  • HDD: 3 GB boş alan

Artık adım adım Pokemon Masters’ı nasıl Nox Player’a yükleyeceğimizi izleyelim.

1. adım: Nox Player’ın resmi web sahifesine gidin ve emulatorü indirin. Resmi web sahifesi için buraya tıklayın.
5927-entry-6-1569457200.jpg
2. adım: İndirmiş olduğunuz yükleme belgesini açın ve emulatorü yükleyin. Bilgisayarınızın özelliklerine nazaran heyetim birkaç dakika sürebilir. Yükleme süreci tamamlandıktan sonra Start butonuna tıklayın. Bu adımın ahir Nox Player bilgisayarınıza büsbütün yüklenmiş olacak.
5927-entry-7-1569457200.jpg
Oyun başarılı bir halde yüklendikten sonra ana sahifeye geri dönün ve oyunu çalıştırın. Oyunun yüklenmesini bekleyin.

5. adım: Keyboard Control butonuna tıklayıp ayarlamaları istediğiniz biçimde yapın. Ayarları kaydetmeyi unutmayın. 

İşte bu kadar. Bu adımları teker teker uyguladığınızda PC’nizde Pokemon Masters oynayabiliyor olacaksınız. Pokemon Masters’ın Android ve iOS üzere mobil cihazlar için geliştirildiğini biliyoruz. Lakin PC’de oyun oynamak muazzam deneyimler ve avantajlar yaratabiliyor. Başkaca ekran genişliği sayesinde oyun dinamiği bir üst seviyeye çıkabiliyor ve bu da size munfasıl bir avantaj sağlıyor.

Rehberimizde sizlere Pokemon Masters’ı PC’nizde nasıl oynayacağınızı adım adım anlattık. İki farklı usul sayesinde siz de artık PC’nizde rahat rahat Pokemon Masters oynayabileceksiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

2. Prosedür: Nox Player

Yüklemeye geçmeden evvel Nox Player’ın minimum sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşalım.

• İşletim sistemi:
  • RAM: 3 GB RAM yahut daha ziyadesi
  • HDD: 3 GB boş alan

Artık adım adım Pokemon Masters’ı nasıl Nox Player’a yükleyeceğimizi izleyelim.

1. adım: Nox Player’ın resmi web sahifesine gidin ve emulatorü indirin. Resmi web sahifesi için buraya tıklayın.
5927-entry-6-1569457200.jpg
2. adım: İndirmiş olduğunuz yükleme evrakını açın ve emulatorü yükleyin. Bilgisayarınızın özelliklerine nazaran heyetim birkaç dakika sürebilir. Yükleme süreci tamamlandıktan sonra Start butonuna tıklayın. Bu adımın ahir Nox Player bilgisayarınıza külliyen yüklenmiş olacak.
5927-entry-7-1569457200.jpg
Oyun başarılı bir halde yüklendikten sonra ana sahifeye geri dönün ve oyunu çalıştırın. Oyunun yüklenmesini bekleyin.

5. adım: Keyboard Control butonuna tıklayıp ayarlamaları istediğiniz biçimde yapın. Ayarları kaydetmeyi unutmayın. 

İşte bu kadar. Bu adımları teker teker uyguladığınızda PC’nizde Pokemon Masters oynayabiliyor olacaksınız. Pokemon Masters’ın Android ve iOS üzere mobil cihazlar için geliştirildiğini biliyoruz. Gelgelelim PC’de oyun oynamak muazzam deneyimler ve avantajlar yaratabiliyor. Ayrıyeten ekran genişliği sayesinde oyun dinamiği bir üst seviyeye çıkabiliyor ve bu da size münferit bir avantaj sağlıyor.

Rehberimizde sizlere Pokemon Masters’ı PC’nizde nasıl oynayacağınızı adım adım anlattık. İki farklı formül sayesinde siz de artık PC’nizde rahat rahat Pokemon Masters oynayabileceksiniz. Keyifli oyunlar dileriz.