Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc Nin En yüksek Performasnın Altına düşmemesi için neler yapmalıyız YARDIM

Pc Nin En yüksek Performasnın Altına düşmemesi için neler yapmalıyız YARDIM

Similar threads

deprem anında neler yapmalıyız deprem anında yapılması gerekenler deprem anında neler yapmalıyız: Sakin kalın Bir cok deprem 60 saniyeden fazla surmez Herkes daha onceden belirlenmiş yerlere varmalı ve orda deprem gecene kadar eklemeli Pencerelerden uzak durun Asansoru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
yer sarsıntısı anında neler yapmalıyız deprem hemencecik yapılması gerekenler zelzele hemencecik neler yapmalıyız: Ağırbaşlı kalın Bir fazla zelzele 60 saniyeden artı sürmez Cümbür Cemaat daha önceden belirlenmiş yerlere varmalı ve orda zelzele geçene kadar eklemeli Pencerelerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Dinç Almak İçin Neler Yapabiliriz Düzenli olarak banyo yapmalıyız Tırnaklarımızın kısa ve pak olmasına uyarı etmeliyiz Yemekten önce ellerimizi yıkamalıyız Yemeklerden sonra ve bilhassa yatmadan önce dişlerimizi fırçalamalıyız Cisim sağlığımız için; Ahenkli olarak spor yapmalıSağlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
şamata kirliliğini önlemek için neler yapmalıyız Şamata Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla önlenebilir; Otomobil kullanımını azaltacak önlemler alınmalıdır Konut ve iş yerlerinde ses geçirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır Ağırlama yerleri vb ortamlarda yüksek sesle müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt