Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pazartesi Diyete Başlıyorum

0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Pazartesi gelmeden; gazeteden, dergiden, internetten, gıda uzmanına dışarı giden bir arkadaştan alınan diyet listesi buzdolabına asılıyor ve pazartesi diyete başlangıç veriliyor Peki ya sonradan? Birkaç gün sonra, yiyeceklerin dayanılmaz cazibesi galip geliyor ve benzer gıda yanlışlarına devam ediliyor Kilo verilemediği gibi terazideki sayılar her geçen gün artmaya devam ediyor ta oysa yeni bir pazartesi gününe değin Besin ve Perhiz Uzmanı Elif Ufak, zayıflama diyetine başvuranların ilk olarak kararlı olması gerektiğini, beslenme biçimlerini radikal bir şekilde aniden başkalaştırmak yerine ufak değişikliklerle sürdürmenin kilo vermede daha etkili olacağını vurguladı

Dyt Elif Ufak, her pazartesi diyete başlayan kadınların kendilerini kandırmalarına niçin olan 10 teselli hakkında bilgi verirken, zayıflama sürecinde uygulanacak dürüst stratejileri de anlattı:

1 Bugün kaçamak yaptım yarın toparlarım
2 Bol kahve içerim, kahve zayıflatır
3 Sabahtan limonlu su içerim yağlarım erir
4 Büyük beden kıyafetler kusurlarımı kapatır
5 Annem, teyzem de kiloluydu, ben de öyleyim
6 Günde bir öğün yerim zayıflarım
7 Spor yapıyorum, kebap da yerim tatlı da, bir şey olmaz
8 Acı biber yerim zayıflarım, kaloriye devam
9 Yağlarımı aldırırım, zayıflarım
10 Nasılsa estetik yaptırdım yeniden kilo almam *

858,505Konular
982,656Mesajlar