- Pişi
- Karışık kızartma ( patates, kırmızı ve yeşil biber, patlıcan)
- Zeytin
- Peynir
- Vişne ve çilek reçeli
- Krem peynir
- Domates ve maydanoz
- Ketçap
Pişinin tarifi ???? 2 kişilik için;
- Yarımında yarısı yaş maya
- 1 bardak su
- Aldığı kadar un
- Tuz
- Açmak ve kızartmak için sıvı yağ
- Mayayı ilk önce su ile açalım üzerine unu ve tuzu ekleyelim.
- Hamur çok katı olmamalı çok yumuşak bir hamur elde edelim.
- 1 saat kadar mayalanmaya bırakalım.
- Mayası geldiğinde elimizi yağa batırarak hamurdan koparalım ve şekil verelim.
- Isınmış yağın içine dikkat ederek bırakalım.
- Kızaran pişilerimiz yemeye hazır.
Afiyet olsun ????