Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

paylaşmayı seven parmak kaldırsın

Hoş geldin! mes72 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19

GOOGLEVID40889419423277689GOOGLEVID

Cartoon Network, TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı Paylaşmakonusunun esas alındığı yeni bir sosyal sorumluluk projesine ortaklaşa imza atıyor

Cartoon Network, TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı “Paylaşma ’nın zevkini çocuklara hatırlatıyor ve yeni nesilleri bilinçlendirmeyi hedefliyor

Türkiye genelindeki çocuk dostu sosyal mesuliyet çalışmaları ile öne çıkan TOÇEV ve MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) işbirliğiyle hayata geçirilen proje; minik kardeşlerimize “paylaşmanın zevkini eğlenceli bir yöntemle aşılamayı amaçlıyor
İlköğretim öğrencilerinin, kendi hikaye kitaplarını onları hiç okuma fırsatı bulamamış kardeşlerine göndermesini hedefleyen
Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsınprojesi tüm çocukları paylaşmaya ağırlama ediyor
Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsınprojesinin misyonu toplumsal değerleri hatırlatmak, kitap okuma alışkanlığını ve paylaşma bilincini meydana getirmek başlıkları ile 3 başlıca temada toplanıyor
Kampanya hedeflerinden biri de, çocukların etkin katılımı…
Kitapların seçiminden, paketlenmesine, kargoya ya da postaya verilmesine dek her aşamada çocukların faal olarak rol oynaması, ola ki de harçlığından posta ücretini ödemesi onlar için değerli bir tecrübe olacak
Türkiye ’de Türkçe yayın yapan, bütün dünyada 160 ülkede takriben 200 milyon evde, 21 lisana tercüme edilen Cartoon Network bugün Türkiye ’deki birinci yaşında, bütün çocukları bir araya getiriyor
Paylaşmayı Seven Parmak KaldırsınCartoon Network ’ün ilk kurumsal sosyal yükümlülük projesi Cartoon Network, Türkiye ’de bu tip bir sosyal mesuliyet projesine imza atan ilk çocuk kanalı olarak da, misal olmayı hedefliyor
Paylaşmanın keyfini, 23 Nisan coşkusuyla da birleştiren kampanyanın, işleyiş mekanizmasının ayrıntılı anlatıldığı internet adresleri:
wwwpaylasmayisevenparmakkaldirsincom ve Cartoon Network
Sevgili öğrenciler, annelerbabalar, eğitimciler;
özetle paylaşmayı seven herkes…
Gelin, kampanya kapsamındaki 81 ilde, 281 ilköğretim okulunda kitaplarımızla olalım *

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt