Paylaşılamayan anne karnı mekanı Ya kenara çekilsene Kes, Allah'ın cenini seni Bak hareket yapma kordonunu ısırırım Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü Şşt baksana Ne var Bu ne Ya ne bela şeysin, ne bileyim Koy aldığın yere Biz hemen ikizmi oluyoz abi Değil üçüz Aa üçüncü nerede Galiba önümdeki şey Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık Pardon anne isteyerek olmadı Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem Ya bi dursana Ya sıkıldım bea İki dakka rahat durda yüzüme bakayım Şşt kardeş bak bi Ne var Bak ne buldum Ne o BilmemDur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak olm bi dur yaa! uyutmadın 2 dakka! yav napiim can sıkıntısı bastı beni gerineyim dedim! hay kordonu büzüşece gerinmeyiver! öt kadar yerde beyimiz keyif yapıyo la! bey ne? bilmem bi yerden duydum öt ne? ulan susmıcan mı sen? hay senin plasentana!!!!