Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paylaşacak Kimse Yok...

Paylaşacak Kimse Yok...
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Paylaşacak Kimse Değil Bugün sahiden okulum bitti Son finalime girdim ve yarın kep törenimden sonra mezun olmuş sayılıyorum Geriye bir tek yaz stajım kalmış oluyor Kısaca bugün benim en mutlu günlerimden biri olması lüzumlu Ama ben çok mutsuzum Çünkü yanımda bu mutluluğu paylaşacak kimsem yok ailem uzak, sevgilim polis okulunda ve üzerine dahası günlerdir doğru akıcı telefonda bile konuşamıyoruz Onu özlemek canımı sıkıp duruyor zaten Ve üzerine bundan başka bunu paylaşacak bir dostum bile yok 9 yıllık bir arakdaşım kankam kardeşim dediğim insan vardı, beni nişanlısına seçim etti, arkadaşlığımız bitti Okula başladığımız günden beri fazla yakınım olan bir arkadaşım vardı, oda kendisine yeni bir dost bulunca arkamdan işler çevirmeye başladı, fazla sonra gördüm nasıl bir ikiyüzlü olduğunu ve en son bir oda arkadaşım var oda bugün tüm gün bir tuhaftı, hatta bugün odada bile değil bugün en mutlu günüm olması lazım fakat ben tüm günümü odada tek başıma oturarak ve ağlayarak geçirdim Öyle işte bunları kiminle paylaşacağımı bilemedim, buraya yazayım dedim  

Similar threads

Aşkın Gözü KördürLütfen Okuyun ARDINA KADAR OKUYUN LÜTFEN AZICIK UZUN FAKAT FAZLA ŞEY ANLATIYOR Aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler6 sınıfın sonunda biriyle çıkmaya başladım sınıfın zübbesiydi fakat çok yakışıklıydı boyu posu endamı vardı sevmiyordum ama çıktımSırama ve çantama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Alişan:Bitmiş aşık oldum 1548627387 1548627387 alisanyenidenasikoldum5c4e2dbf0dad0alisanyenidenasikoldum5c4e2dbf0dad0 http:wwwhurriyetcomtrnp90077249007 Alişan’ın yalnızlığı sonunda bitti İki aydır hayatında birinin olduğunu açıklayan şarkıcı, “Gazetelerde ‘Bir kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Yalnızlık Şiirleri Yalnızlıkla İlgili Şiirler Yalnızlık Yalnızlık sis gibi, yalnızlık sızı, Yalnızlık buz gibi, yalnızlık ayaz, Yalnızlık kaygan zemin, tutunmadan durulmaz, Yalnızlık sensizliktir, sensiz de hic yaşanmaz Yalnızlık gece gibi, etrafın hic gorunmez, Yalnızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
Arkadaşlık Üstüne Söylenen Manalı Sözler Herkesin hayatın da acı ve mutluluğunu paylaştığı özel dostlukları vardır Arkadaş kolay elde edilip kazanılmıyor Herkesle belki dost olunabilir ve cümbür cemaat sizin dostunuz olamaz Dostluk üstüne söylenen en manalı hoş sözleri sizler için melekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sen Neymişsin be Gülben Ergen SEN NEYMİŞSİN GÜLBEN ERGEN! BİR RAMAZAN BAYRAMI DAHA BİTTİ… Bir bayram daha bitirdik hayırlısı ile, geriye baktım da geçen yılki ramazan bayramı nasıl geçti ise bu sene da o kadar geçmiş Çocuklarım ile, ailem ile, yakınlarım ile ve de yaşam arkadaşım eşim Kenan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt