Paylaşacak Kimse Değil Bugün sahiden okulum bitti Son finalime girdim ve yarın kep törenimden sonra mezun olmuş sayılıyorum Geriye bir tek yaz stajım kalmış oluyor Kısaca bugün benim en mutlu günlerimden biri olması lüzumlu Ama ben çok mutsuzum Çünkü yanımda bu mutluluğu paylaşacak kimsem yok ailem uzak, sevgilim polis okulunda ve üzerine dahası günlerdir doğru akıcı telefonda bile konuşamıyoruz Onu özlemek canımı sıkıp duruyor zaten Ve üzerine bundan başka bunu paylaşacak bir dostum bile yok 9 yıllık bir arakdaşım kankam kardeşim dediğim insan vardı, beni nişanlısına seçim etti, arkadaşlığımız bitti Okula başladığımız günden beri fazla yakınım olan bir arkadaşım vardı, oda kendisine yeni bir dost bulunca arkamdan işler çevirmeye başladı, fazla sonra gördüm nasıl bir ikiyüzlü olduğunu ve en son bir oda arkadaşım var oda bugün tüm gün bir tuhaftı, hatta bugün odada bile değil bugün en mutlu günüm olması lazım fakat ben tüm günümü odada tek başıma oturarak ve ağlayarak geçirdim Öyle işte bunları kiminle paylaşacağımı bilemedim, buraya yazayım dedim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.