Patatesli Yürek Tanımı İçin Materyaller
- 250 gr yürek
- 1 adet soğan
- 1 adet kapya biber
- 1 adet patates (küçükse 2 adet)
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
Patatesli Yürek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Küp küp doğradığımız yüreği tavaya alalım harlı ateşte suyunu çektirene kadar kavuralım.
- 1 yemek kaşığı tereyağını yemeklik doğradığımız soğan ve 1 parmak kalınlığında doğradığımız kapya biberleri ek edelim .
- 5 dakikada bu türlü kavrulsun .
- Akabinde küp küp doğradığımız patatesleri ve baharatları ek edip harlı ateşte 2 dakika kavuralım.
- Akabinde yarım su bardağı sıcak su ek edip altını yarım edelim kapağını kapatıp pişmeye bırakalım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.