Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patatesli Yürek

Patatesli Yürek
0
42

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
patatesli-yurek.jpg

Patatesli Yürek Tanımı İçin Materyaller

  • 250 gr yürek
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet patates (küçükse 2 adet)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber

Patatesli Yürek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Küp küp doğradığımız yüreği tavaya alalım harlı ateşte suyunu çektirene kadar kavuralım.
  2. 1 yemek kaşığı tereyağını yemeklik doğradığımız soğan ve 1 parmak kalınlığında doğradığımız kapya biberleri ek edelim .
  3. 5 dakikada bu türlü kavrulsun .
  4. Akabinde küp küp doğradığımız patatesleri ve baharatları ek edip harlı ateşte 2 dakika kavuralım.
  5. Akabinde yarım su bardağı sıcak su ek edip altını yarım edelim kapağını kapatıp pişmeye bırakalım.
Patatesli Yürek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt