teknolojiuzmani
FD Üye
Patatesli Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 3-4 adet tavuk pirzola
- 5-6 adet küçük soğan
- 4 adet biber ️
- 1 adet domates
- 3 adet sarımsak
- Yarım çay bardağı yağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber ️
- 1 tatlı kaşığı tavuk baharatı
Patatesli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Bütün materyallerimizi yıkadıktan sonra tavuk pirzolarımızı baharatlıyoruz.
- Biraz yağladıktan sonra alt üst ayarda tavuklarımızı pişiriyoruz.
- Tavuklar biraz piştikten sonra doğradığımız başka materyalleri ekliyoruz ve tekrar fırına sürüyoruz.
- Hiç su eklemeden kendi yağıyla pişmesini bekliyoruz. Ortada karıştırmayı unutmayınız.
- Pişme mühleti 1 saatten uzun sürebilir. .
- Piştikten sonra tabaklayıp afiyetle yiyebilirsiniz .Not: isteğe bağlı materyalleri çoğaltıp azalta bilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun.
Patatesli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.