Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patatesli Köy Tavuğu Haşlama

Patatesli Köy Tavuğu Haşlama
0
35

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
koy-tavugu-haslama-patatesli.jpg

Patatesli Köy Tavuğu Haşlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo köy tavuğu
  • 2 adet büyük patates
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Pişirmek için kaynamış su 4 su bardağı

Patatesli Köy Tavuğu Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk önce temizlenmiş yıkanmış köy tavuğunu bana kasaptan temizlenmiş geldi günlük temiz yıkayıp düdüklü tencereye bırakalım.
  2. Normal tavuğa göre daha geç pişiyor çift dakika kaynasın .
  3. Tortulanmış suyu dökelim tekrardan düdüklü tenceresinin içerisine alalım.
  4. Patatesleri soyup istediğiniz boyutta doğrayıp üzerine dökelim.
  5. Tuz ve sarımsağı da ekleyelim .
  6. Kaynamış suyunu ilave edip ocağa alalım.
  7. Düdüklüden ses çıkınca altını kısıp kısık ateşte 30 dakika pişirelim .
  8. Altını kapatıp kontrol edelim.
  9. benim 30 dakikada pişti eğer çiğlik varsa beş dakika kadar pişirebilirsiniz resmen şifa deposu tadı çok güzel.
Patatesli Köy Tavuğu Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt