Patates Püresi Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet patates
- 1,5 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı istediğiniz peynir
- Tuz
- Karabiber
Patates Püresi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 adet patatesi soyup çabuk haşlanması için bir kaç parçaya kesip haşlayalım.
- Haşlanan patateslerin suyunu süzüp soğumadan tereyağını ekleyip püre haline getirelim.
- Sütü ekleyip istediğiniz kıvama gelene kadar pişirelim. Tuz ve karabiber ekleyip karıştıralım.
- Son olarak istediğiniz 1 peyniri ekleyip, karıştıralım ve blenderden geçirip tamamen püre haline getirip servis edelim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.