Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patates Püresi

Patates Püresi
0
53

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
patates-puresi.jpg

Patates Püresi Tanımı İçin Materyaller

  • 8 adet küçük uzunluk patates (yada 6 tane orta boy)
  • 1.5 çay bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 kavanoz garnitür
  • 200 gram süt mısır
  • Kaşar

Patates Püresi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patatesin kabuklarını soyalım ve büyük büyük doğrayalım.
  2. Akabinde tencereye su koyarak patatesleri haşlayalım.
  3. Suyunu süzdükten sonra ezelim ve üzerine tereyağını sütü tuzu ve karabiberi ekleyip karıştıralım .
  4. Borcama dökelim ve yayalım .
  5. Üzerine garnitür mısır ve kaşarı dökerek evvelce ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar kızarana kadar pişirelim, püremiz hazır .
Deneyen herkese afiyetler olsun????????????.
 
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt