
Patates Kavurma Tanımı İçin Materyaller
- 4-5 adet patates
- 1 çay bardağı su
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Karabiber
- Tozbiber
- Kekik
Patates Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yemeklerin yanında garnitür olarak ya da sabah kahvaltılarında afiyetle tüketebilirsiniz.
- Patateslerimizi soyup küp küp doğrayalım ve tavamıza alalım. Üzerine tereyağını koyalım.
- Sosumuz için; tüm materyalleri uygunca karıştıralım ve patateslerin üzerine dökelim.
- Patatesimizi karıştırarak patateslerimiz pişene kadar pişirelim.