Patates dolması(4 kişilik) MALZEMELER 100 gr Kuşbaşı Et 4 Adet Patates 1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 2 Adet Sivribiber 3 Adet Taze Soğan 1 Adet Domates 1 Diş Sarmısak Tuzlu, Kekik, Karabiber Kırmızıbiber HAZIRLANIŞI Patatesleri soyun İçlerini kaşık yardımıyle oyun 20 Dakika haşlayın 2 Çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın 100 gr kuşbaşı etle sote edin 2 adet ufak doğranmış biberi, soğanı ve domatesi ek edin 56 dakika pişirin Üzerine 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyin Patateslerin içlerine doldurunFırın tepsisine dizip, 1 dere bardağı suyu ekleyin Evvelden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin