Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastırmalı Brüksel Lahanası

Pastırmalı Brüksel Lahanası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
pastirmali-bruksel-lahanasi.jpg

Pastırmalı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram brüksel lahanası
  • 1 adet piyazlık doğranmış soğan
  • 100gram pastırma
  • Biraz zeytinyağ
  • Biraz susam
  • Tuz, karabiber
Haşlamak için:
  • Gereğince su
  • 1 tatlı kaşığı şeker

Pastırmalı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Lahanaları güzelce yıkayıp üst yapraklarını kopararak temizliyoruz.
  2. Sap kısmına bıçakla 2 kez çizik atıyoruz.
  3. Bir tencereye gereğince su ve şekeri alıp kaynamaya bırakıyoruz.
  4. Kaynayan suya lahanaları koyup 15 dk haşlıyoruz.
  5. Farklı bir tavada soğanı az yağ ile kavuruyoruz.
  6. Rengi hafif döndüğünde pastırmayı ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  7. Haşlanan lahanaları da ek ediyoruz ve yarım su bardağı su ekleyip tavanın ağızını kapatarak 10 dk kısık ateşte pişiriyoruz.
  8. En son susam ve baharatları ekleyip karıştırdıktan sonra servis tabağına alıyoruz.
Afiyet olsun ????.

Pastırmalı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,728Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt