Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastanın Cikolatası Galatasaray'da!

Pastanın Cikolatası Galatasaray'da!
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Hatırlayanlar vardır bundan bir kac ay once Unal Aysal'a transfer ile ilgili sorular sorulduğunda cilek ve cikolatayı transfer edeceğini soylemişti Futbol dunyasında Cilek lakaplı oyuncu Sneijder gectiğimiz gunlerde sarı kırmızılı kulube katıldı, ardından da dun gece Galatasaray resmi sitesinden Drogba transferinin sonuclandığını bildirdi

Yan, artık Cikolata da Galatasaray da ben her şeyden once bize boylesine değerli oyuncuları izleme fırsatı tanıyan GS yonetimine teşekkur ediyorum ve biliyorum ki hangi takımdan olursa olsun futbolseverlerin tumu bu oyuncuları sahalarımızda gormek ister Drogba Galatasarayla 1,5 yıllık ve toplam 10 milyon euroya mal olan anlaşmayı imzaladı

Bundan sonra bize bu değerli oyuncuyu izleyeceğimiz gunu beklemek duşuyor Kim ne derse desin, Galatasaray bu iki transferle dunya futbolunun da gundemine oturdu ve kulup değerini oldukca arttırdı

imagespastanincikolatasigalatasarayda5b0419630f048

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt