Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastane Tuzlusu

Pastane Tuzlusu
0
60

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
pastane-tuzlusu.jpg

Pastane Tuzlusu Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket margarin
  • 2 adet yumurta (sarısı ayrılacak)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 2 tatlı kaşığı dolusu tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Alabildiği kadar un

Pastane Tuzlusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Uygun bir kaba tüm materyaller alınır.
  2. Yumuşak kıvamlı hamur elde edilir.
  3. Hal verilerek tepsiye dizilir.
  4. Yumurta sarısı sürülür.
  5. Çörek otu, susam, çekirdek içi serpilerek evvelce ısıtılmış 200 c fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirilir.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt