Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler
- 125 gram margarin
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 buçuk çay bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı nişasta
- 1 paket vanilya
- Yarım paket kabartma tozu
- Yaklaşık 3 su bardağı un
- Meyve sosu ya da marmelat
Pastane Kurabiyesi Tanımı Yapılışı
- Bütün gereçleri kaba alın.
- Unu denetimli ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.
- Tırtıl kurabiye kalıbıyla hal verin.
- Oklavanın ucunu una batırın, daha sonra kurabiyenin ortasına bastırın.
- Evvelce ısıtılmış 170 derecede beyaz kalacak biçimde pişirin.
- Kurabiyeler soğuyunca ortalarına meyve sosu ekleyin.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.