Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pastahane Usulü Supangle

Pastahane Usulü Supangle
0
67

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
pastahane-usulu-supangle.jpg

Pastahane Yordamı Supangle Tanımı İçin Gereçler

  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya (Ben vanilya şurubu kullanıyorum tüm tatlılarımda öneririm.)
  • 3, 5- 4 su bardağı süt
  • 1 paket sütlü çikolata
  • Yarım paket bitter çikolata
  • Yarım paket sıvı krema
  • Yarım çay bardağı su

Pastahane Yöntemi Supangle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kuru materyalleri unu şekeri nişastayı yumurtayı kakaoyu bir tencereye alıyoruz.
  2. Kısık ateşte karıştırarak pişiyoruz, asla top top olmamalı daima tel çırpıcı ile karıştırıyoruz.
  3. En son ocaktan alıyoruz ve üzerine vanilyayı çikolataları çabucak süratlice koyup sıcağı ile tel çırpıcı ile çırpmaya devam ediyoruz.
  4. Muhallebimizin ılıdığından emin olunca sıvı kremamızıda içerisine ek edip karıştırıp içerisine kabuklanmaması için bir püf noktası yarım çay bardağı suyumuzuda ek ediyoruz.
  5. Kıvamı hazır olunca sunum kaselerimizi ayarlayıp kaselere yada cuplara bölüştürüyoruz dilediğiniz üzere süsleme yapabilirsiniz ben çikolatayı ince ince bıçak ile kestim ve çilek dilimleyip süslememi bitirdim.
  6. Ayrıyeten ben bu supangleyi profiterol yaptığımda onun üzerinde sos olarak da kullanıyorum biz çok seviyoruz çok da yakışıyor yiyenler çok beğeniyor sizlerede kesinlikle tavsiye ederim.
  7. Şayet vaktiniz varsa dolapta en az 2 saat daha fazla vaktiniz var ise de bir gece beklettikten sonra da tüketirseniz kıvamı efsane oluyor kesinlikle deneyin derim. Polliş afiyetler diler ???? Afiyet olsun sevgiler.
 

Similar threads

Supangle Soslu Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler Muhallebi için; 125 gr tereyağ1 litre süt1 su bardağı şeker2 su bardağı unPişince ocağı kapatıp içine 1 paket vanilya Supangle için; 3 su bardağı sütYarım kutu krema1 çay bardağı şeker2 dolu kaşık nişasta3 yumurta sarısı2 dolu yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Pastane Usulü Supangle (Tüm Püf Noktalarıyla) Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker3 yemek kaşığı tepeleme un2 yemek kaşığı tepeleme kakao2 adet yumurta sarısı150 gram bitter çikolata (2 paket)1 yemek kaşığı tereyağ veya sanayağ1 çay bardağı buz gibi soğuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Pastacı Kremalı Kekli Supangle Tanımı İçin Gereçler Kek: 3 yumurta1 çay bardağı şeker1 yemek kaşığı sıcak su1 su bardağına 2 yemek kaşığı kakao( üzerini un ile ederek tamamlayalım)1 çay kaşığı kabartma tozu Pastacı kreması: 2 su bardağı süt1 yumurta sarısıYarım çay bardağı şeker2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sütlü tatlılar, insanı yediği zaman pişman etmeyen ve her öğüne yakışan enfes lezzetlerdendir. Misafire, güne, bayrama ve neredeyse her duruma yakışır. Mutluluk dağıtma garantili sütlü tatlıyı ansızın bastıran tatlı krizlerinde çabucak yapabilin diye sizin için buraya pratik tarifler derledik. O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt