Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastacı Kreması (Muzlu)

Pastacı Kreması (Muzlu)
0
82

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
pastaci-kremasi-muzlu-6.jpg

Pastacı Kreması (Muzlu) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 5 yemek kaşığı tozşeker
  • 1,5 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 4 su bardağı süt
  • 2 adet muz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı (dolusu)
  • 1 paket vanilya

Pastacı Kreması (Muzlu) Tanımı Yapılışı

  1. Muzu yeterlice ezin süt, yumurta, tozşeker, muz elenmiş un, nişasta, vanilya tencerede karıştırın orta göz ocakta yoğunlaşınca kadar daima karıştırarak pişirin.
  2. Ocağı kapatın tereyağ ekleyip mikserle karıştırın şayet topak kaldıysa badire yok.
  3. İnce gözlü süzgeçten geçirin pastacı kremasının üzerini streç yahut buzdolabı poşeti ile örtün ki kabuk tutmasın soğumaya bırakın sağunca buzdolabına kaldırın sonraki gün tüketebilirsiniz????????????????????????????????????????????????.
 
858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt