
Pastacı Kreması (Muzlu) Tanımı İçin Materyaller
- 1 yumurta
- 3 yemek kaşığı un
- 5 yemek kaşığı tozşeker
- 1,5 yemek kaşığı mısır nişastası
- 4 su bardağı süt
- 2 adet muz
- 1 yemek kaşığı tereyağı (dolusu)
- 1 paket vanilya
Pastacı Kreması (Muzlu) Tanımı Yapılışı
- Muzu yeterlice ezin süt, yumurta, tozşeker, muz elenmiş un, nişasta, vanilya tencerede karıştırın orta göz ocakta yoğunlaşınca kadar daima karıştırarak pişirin.
- Ocağı kapatın tereyağ ekleyip mikserle karıştırın şayet topak kaldıysa badire yok.
- İnce gözlü süzgeçten geçirin pastacı kremasının üzerini streç yahut buzdolabı poşeti ile örtün ki kabuk tutmasın soğumaya bırakın sağunca buzdolabına kaldırın sonraki gün tüketebilirsiniz????????????????????????????????????????????????.