Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pascal Nouma Sünnet Oldu mu?

Pascal Nouma Sünnet Oldu mu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kanaltürk'teki 2 Sayfa programına davetli olan cemiyet yazarı Bekir Saçar, Pascal Nouma ile ilgili acayip bir iddiaya Pascal'dan yanıt geldi

İŞTE PASCAL'IN CEVABI:

Kanaltürk Televizyonu'da yayınlanan 2 sayfa programına misafir olan kendisine cemiyet yazarı biçiminde hitap edilen Bekir Saçar isimli şahsın yaptığı, az kalsın kanımı donduran yorumlara karşılık bir tanımlama yapmam gerektiğini düşündüm Bahsi geçen konu, eğer karşılaştığım kişi o ise, Bebek'te yaşandı Kız arkadaşımla yemek yemek yerken tanımadığım biri yanımıza geldi Kendisi, benim hayranım olduğunu söyledi ve senin biz Türklere olan hayranlığına bayılıyorum Sen kuşkusuz sünnet bile olmuşsundur Merak ettim gerçekte sünnet oldun mu Kanıtlasana banadiyerek yanımıza ayrıntılarıyla yaklaştı Ben de kendisine bizi bakımlı bırakması gerektiğini söyledim ve neden sünnet olup olmadığımı merak ettiğini sordum Olay sadece bundan ibarettir Adını ve işini bilmediğim böyle birisinin TV'ye çıkıp benim ismim üzerinden yapmaya çalışmasına kasıt veremedim Konu ile ilgili yaşananlar bundan ibarettir
Kamuoyuna saygılarımla bildiririm
Pascal Nouma *

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt