Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parmak Yedirten Kabak Mücver Tarifi

Hoş geldin! EmRee tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Parmak Yedirten Kabak Mücver Tarifi
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
parmak-yedirten-kabak-mucver-tarifi.jpg

Parmak Yedirten Kabak Mücver Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet yumurta
  • 1 adet büyük kabak
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • Yarım su bardağı un
  • Bir tutam maydanoz ve dereotu
  • Tuz, karabiber, pul biber, az kimyon
Kızartmak için
  • 1 çay bardağı sıvıyağ

Parmak Yedirten Kabak Mücver Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak mücver materyallerini hazırlayalım. Kabakları soyarak rendenin iri kısmında rendeleyelim.
  2. Birebir halde havuç, patates ve soğanı rendeleyelim sonra üzerlerine az tuz ek edip karıştıralım.
  3. Elimizle zerzevatları sıkarak suyunu çıkaralım.
  4. Maydanoz ve dereotunu minik minik doğrayalım ve üzerine ek edelim.
  5. Kalan materyallerinde harcımıza ekleyerek mücveri hazırlayalım.
  6. Tavaya az ölçüde sıvı yağ alalım, kabak karışımından bir kaşık dökelim.
  7. Mücverlerin her iki yüzü de kızardıktan sonra havlu kağıt serilmiş tabağa alalım.
  8. Mücverleri ister sıcak, isterseniz soğuk olarak servis edebilirsiniz.
Not:.Yanına 1 kase yoğurt bandırarak yemekte başka bir lezzetli olacaktır. Tuzunu baharatını kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz (ben 1 çay kaşığı tuz zerzevatları sıkmaya, 1 tatlı kaşığı tuz da kalan gereçlerle içine ek ettim).
 
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt