Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parklarda Sigara İçmek Yasaklanacak!

Parklarda Sigara İçmek Yasaklanacak!
0
176

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Çocuk Parklarında Sigara Yasağı

Sigara içmeye devam edenleri doğrusu kuvvet günler bekliyor ama ben bu uygulamayı taktir ediyorum ve destekliyorumDüşünsenize sizler yürüyüş yapmak amacıyla spor gerçekleştirmek amacıyla parkdasınız ve etrafınızda aralıksız sigara içen ırk açık hava olmasına karşın ben çok rahatsız oluyorum açıkçası birde bu duruma maruz kalan çocukları düşünmemiz gerekli yerinde bir kullanım olacak

Gerçi ne dek uyuur ne kadar uygulanır bilemiyorum ama çünkü sigara içmenin yasak olduğu hastane baheçelerinde ve hatta belli başlı giriş kapılarında halen halk müziği sigara içmeye devam ediyorlar hatta hastane çalışanları çıkıp hastane bahçesinde sigara içebiliyorlar

Sigarayla mücadeleye devamlı afiyet bakanlığı Yeni bir başvuru başlatıyor Sağlık Durumu Bakanlığı Sigara yasağının alanı genişletmeye karar verdiKapalı alanlarda sigara yasağının yanısıra bundan sonra çocuk parklarında sigara içmeye de yasaklanmış geliyorAyrıca Kapalı alanlarda sigara içilmesine müsade veren işletmeler içinde hapis cezası ve kapatma cezaları geliyor *

Similar threads

Cocuk Parklarında Sigara Yasağı Sigara icmeye devam edenleri gercekten zor gunler bekliyor ama ben bu uygulamayı taktir ediyorum ve destekliyorumDuşunsenize sizler yuruyuş yapmak amacıyla spor yapmak amacıyla parkdasınız ve etrafınızda surekli sigara icen insanlar acık hava olmasına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Sigara Yasağı Genişletiliyor! Bu konu; Sigara Yasağı Genişletiliyor haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sigara içmeyen biri oalrak ardına kadar desteklediğim sigara yasağının kapsamı genişletiliyor Yakında çocuk parklarında da sigara içmek yasaklanacak ve fazla da iyi olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sigaraya Harikulade Yasaklar Geliyor! sigara yasakları, sigara hakkında yasaklar, sigarayla ilgili yeni yasaklar Sevgili melekler, sigara içenleri zorlayacak, bence fazla da iyi olacak yeni yasal düzenlemeler yolda! Afiyet Bakanlığı’nın Ulusal Tütün Yoklama Programı’nın 20192019 dönemlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kapalı mekanlarda sigara içme yasağı getiren Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun bugün itibarı ile yürürlüğe girdi Dumansız günler başladı, sigara yasağı çadıra da girdi Sigara yasağı kapalı alan özelliği içeren alanlarda uygulanacak Çadır ve güneşlikler “kapalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sigara Açık Havada da Yasaklanıyor! sigara yasağı, haricen sigara yasağı, 2019 sigara yasağı Sevgili melekler, Afiyet Bakanlığı, sigara tüketiminin azaltılması nedeniyle yürüttüğü kapalı mekanlarda ‘Dumansız Hava Sahası’nın kapsamını genişletiyor Buna kadar açıkhavada sigara yasağı ile ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt