Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pardon:)

Pardon:)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pardon, kafamın içinde dolaşıp durmayı keser misiniz, beynim bulanıyor! Pardon, bu hoş imgeleri sizin şiirinizden topladım, bir sakıncası var mı?

Pardon, sizin bu alışılmadık rüyanızda bulunmaktan fazla sıkıldım bundan böyle, lütfen uyanır mısınız!

Pardon, ben beyaz atlı prensim, 48 numarada oturan bayanın nereye taşındığını biliyor musunuz?

Pardon, sizin benim fikirlerime çevirmen olmanıza bir itirazım yok da, acaba ben niye tanıdık olmayan dil konuşuyorum!

Pardon, ben temizlik şirketinden arıyorum Uçan halınız yıkandı, ne vakit getirelim!

Pardon, başbaşayken benimle az daha hiç konuşmuyordunuz Şu Anda yanımda değilsiniz ve yokluğunuz susmak nedir bilmiyor!

Pardon, mümkünse birazcık daha edebi konuşur musunuz, ilerde anılarımı yazacağım da!

Pardon, bir daha mektupları kendinize saklayıp, zarflarını bana göndermeyin lütfen!

Pardon, böylece güzelsiniz ki ayağımı yerden kesiyorsunuz Lütfen ya siz buraya çıkın ya da beni aşağıya indirin!

Pardon, bir hata olmalı, ben bu satırın kelimelerinden biri değilim!

Pardon, bu teleferik Kafdağı'nın ardına kadar gider mi?

Pardon, burada azıcık oturursam zırhım pas tutacak! Yakınlarda bir yerde rüzgâr değirmeni gördünüz mü hiç?

Pardon, mümkünse fazla artı şeye dokunmayın! Daha Sonra hepsini bir ömür boyu saklamam gerekiyor!

Pardon, kendinize bir baca bulun ve oradan tütün lütfen! Burnumda tüterek beni komik duruma düşürüyorsunuz!

Pardon, sadece sizi düşünüp durmakla Türk fikir hayatına bir katkıda bulunamam, böylece yok mi?

Pardon, sizinle konuşamam! Keza benim bütün kayıtlarımı siliyorsunuz, ayrıca de kendinizden hiçbir yeni şey yüklemiyorsunuz!

Pardon, birazcık daha yüksek sesle konuşur musunuz lütfen! Kaçırdığım tek bir kelimeyi hayatım boyunca arayabilirim daha sonra!

Pardon, bütün kuşlar dışında ve ben kafesin içindeyim! Bu işte bir yanlış yok mu?

Pardon, buradan bir daha geçmeyin lütfen! Zerafetiniz yolları eskitiyor!

Pardon, bana vermiş olduğunuz bu sırrı, yeniden katiyen size geri veremem!

Pardon, bana bir dakika bekle dediniz, tam kırk yıl oldu gelmediniz! Daha bekleyeyim mi?

Pardon, saatlerdir ikimiz de kıpırdamadan duruyoruz Sence hangimiz öldük!

Pardon, bana ettiğiniz bu kırıcı lafların arşivini tutmasanız da olur, çünkü ben onları katiyen unutmayacağım!

Pardon, bu gece azıcık üzgünsünüz galiba! Gözlerinizde tekrar tekrar güneşler batıyor!

Pardon, telefon kartım bir kontur pozitif geldi Bana birkaç tümce ödünç verebilir misiniz?

Pardon, bu yazının sonunda bir randevum var! Acaba dürüst yerde miyim?

Gökhan Özcan *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt