Paragraf yazıyoruz! manalı paragraflar hoş manalı paragraflar hoş en en Evet sevgili melekler bir oyunla daha karşınızdayımparagrafyaziyoruz5c5169c37c61aalt Şu Anda, belirleyeceğimiz 4 kelimenin geçeceği manalı paragraflar yazmaya çalışcağız Paragrafın öykü, makale ya da deneme türünden olması size ve önünüze gelen kelimelere emrindeki Paragrafınız manalı ve bir bütünlük içinde olsun yeter ki Ayrıca kelimelerimiz zarf, fiil ya da zamir değil de isim ve sıfat türünde olursa daha iyi olur Ilk Kez ben, örnek olması açısından 4 sözcük belirliyorum ve paragrafımı da yazıyorum: SimitçiYatakBuzdolabıDehşet Simitçinin sokak aralarında çınlayan sesiyle uyandım bu sabahtan Yatağımdan zorlukla kalktım ve yüzümü yıkamaya gitmeye de üşendim Halim darmadağındı aynaya baktığımda Su içmek için mutfağa gidip buzdolabını açtım İşte o lahza içime tarifsiz bir korkuyla üzüntü düştü Dün gece ondan haber alamadığımı derhal hatırladım Ve baştan 4 kelime belirliyorum Benden sonra gelecek kişi de paragrafını yazıp yeniden 4 kelime belirlemeliparagrafyaziyoruz5c5169c37c61aalt katılacak olan arkadaşlarıma çoktan teşekkürler Söz derhal düş dünyamızda yüksek rüya düşman masa
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.