Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paragraf yazıyoruz!

Paragraf yazıyoruz!
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Paragraf yazıyoruz! manalı paragraflar hoş manalı paragraflar hoş en en Evet sevgili melekler bir oyunla daha karşınızdayımparagrafyaziyoruz5c5169c37c61aalt Şu Anda, belirleyeceğimiz 4 kelimenin geçeceği manalı paragraflar yazmaya çalışcağız Paragrafın öykü, makale ya da deneme türünden olması size ve önünüze gelen kelimelere emrindeki Paragrafınız manalı ve bir bütünlük içinde olsun yeter ki Ayrıca kelimelerimiz zarf, fiil ya da zamir değil de isim ve sıfat türünde olursa daha iyi olur Ilk Kez ben, örnek olması açısından 4 sözcük belirliyorum ve paragrafımı da yazıyorum: SimitçiYatakBuzdolabıDehşet Simitçinin sokak aralarında çınlayan sesiyle uyandım bu sabahtan Yatağımdan zorlukla kalktım ve yüzümü yıkamaya gitmeye de üşendim Halim darmadağındı aynaya baktığımda Su içmek için mutfağa gidip buzdolabını açtım İşte o lahza içime tarifsiz bir korkuyla üzüntü düştü Dün gece ondan haber alamadığımı derhal hatırladım Ve baştan 4 kelime belirliyorum Benden sonra gelecek kişi de paragrafını yazıp yeniden 4 kelime belirlemeliparagrafyaziyoruz5c5169c37c61aalt katılacak olan arkadaşlarıma çoktan teşekkürler Söz derhal düş dünyamızda yüksek rüya düşman masa  

Similar threads

Türkçe Dersi Paragraf Konusu ÖSS, KPSS Hazırlık Notları PARAGRAF NEDİR Paragraf, herhangi bir yazının bir satırbaşından öteki satırbaşına dek olan bölümüne denir Daha geniş bir ifadeyle paragraf “bir duyguyu, bir düşünceyi bir ricası, bir durumu, bir öneriyi, olayın bir yönünü, yalnızca bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Paragrafın bölümleri, paragrafın yapısı, paragrafta kasıt, Paragrafın Yapısı : Paragraflar çoğunlukla üç bölümden oluşur Giriş Bölümü : Giriş Cümlesinin Özellikleri : Giriş cümlesinde konu ve konuya perspektif belirtilir Giriş cümlesi: Kısa ve göz alıcı bir cümledir Bağlayıcı öğelerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Paragraf konusu, paragraf soruları nasıl çözülür paragraf örnekleri, paragraf nasıl ve neden oluşturulur PARAGRAF KONU ANLATIMI Paragraf herhangi bir yazının bir satırbaşından öteki satırbaşına kadar olan bölümüne denir Paragraf bir olayın, bir durumun, bir duygunun sadece bir yönünü ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Mnemonik Us Teknikleri Nedir mnemonik oyunlar düşünce teknikleri nelerdir mnemonik oyunları akıl teknikleri nedir Mnemonik Hafıza Teknikleri Hatırlamanın En Enerjik Yolu Mnemonik Zihin Teknikleri Londra’da 1993 yılının Ağustos ayında II Dünya Fikir Şampiyonası yapılmıştı Bu şampiyonasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
ANLATIM VE ÖZELLİKLERİ 1) Anlatım Herhangi bir konu üzerinde konuşurken veya bir konu üzerine yazarken, muhakkak bir gayeyi gerçekleştirmek isteriz Bu hedef, bizi dinlemekte ya da okumakta olanlara öğretmek, onlarında bizim gibi düşünmelerini, belirlenmiş bir olay içinde yaşamalarını sağlamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt