Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Papaz Yahnisi

Papaz Yahnisi
0
49

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
papaz-yahnisi.jpg

Papaz Yahnisi Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram gerdan eti
  • 500 gram soğan
  • 15 adet mürdüm eriği
  • 7 afet kayısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Papaz Yahnisi Tanımı Yapılışı

  1. Gerdan haşlanır, eti didiklenir.
  2. Soğanlar soyulur, tereyağ, zeytinyağı ve sıvı yağda kavrulur.
  3. Soğanların üstüne yıkanan erik ve kayısılar da ek edilir ve onlar da birkaç cins çevrilir.
  4. Etin suyu kâfi ölçüde tencereye konulur.
  5. Üzerine etler de ek edildikten sonra bütün gereçlerle birlikte 15-20 dakika bu halde kaynatılır.
 
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt