Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Papatya Poğaça

Papatya Poğaça
0
141

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Papatya Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket yaş maya
  • Alabildiği kadar un (Ben 5 su bardağı un kullandım)
Üzerine;
  • Yumurta sarısı
  • Çörek otu
  • Susam

Papatya Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hamur için; sütü biraz ılıtalım ve yaş maya ve şekerle güzelce karıştıralım.
  2. Sonra 5 su bardağı unu öbür kaba alalım. Unun üzerine tuzu, sıvı yağı ve ilik suyu ek edelim ve mayalı sütle güzelce yoğuralım.
  3. Hamuru yoğurduktan sonra 1 saat dinlenmeye bırakalım.
  4. Bir saat sonra hamura papatya biçimini verip,.
  5. Üzerine yumurta sarısı, çörek otu ve susam serpip 180 derece fırında alt üst ayarında 25 dakika pişirelim… afiyet olsun….
Papatya Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Açma Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1 su bardağı su1 yemek kaşı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 paket yaş mayaAlabildiği kadar un (ben 5 su bardağı un kullandım) Açma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hamur: sütü biraz ılıtalım ve yaş maya ve şekerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Papatya Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı su1 çay bardağı süt1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı2 paket toz mayaTuzUn Üzeri için; 2 yumurta sarısıSusam, çörek otu Papatya Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Su, süt, yağ, tuz ve mayayı derince bir kabın içine koyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Puf Poğaça Tanımı İçin Gereçler 2 yumurta akı1 su bardağı ılık süt1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı ılık su1 paket instant maya4 yemek kaşığı şeker5, 5-6 su bardağı un1 yemek kaşığı tuz Ortası için; Kaşar peyniri Üzeri için; Yumurta sarısı2-3 yemek kaşığı sıvı yağ Puf Poğaça Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Yumuşacık Mayalı Poğaça Tanımı İçin Materyaller 1 adet yaş maya1 su bardağı ılık süt1 su bardağı ılık su4 yemek kaşığı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 buçuk tatlı kaşığı tuz1 adet yumurta7-8 su bardağı un Yumuşacık Mayalı Poğaça Tanımı Yapılışı Yaş mayayı ufalayıp karıştırma kabına alıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Tuzlu Papatya Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 250 gram tereyağı oda sıcaklığında1 çay bardağı sıvı yağ1 adet yumurta akı (Sarısı üzerine)3 yemek kaşığı sirke1 yemek kaşığı pudra şekeri1 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozuYarım çay kaşığı mahlepAldığı kadar un Tuzlu Papatya Kurabiye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,678Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt