Papatya Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 200 gram tereyağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 adet yumurta
- 1 pk vanilya
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 3 su bardağı un
- 3 tatlı kaşığı kakao
Papatya Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Gereçler kakao hariç bir kaba konulur ve yoğurulur.
- Hamur ikiye bölünür, yarısına kakao koyulur ve yoğurulur.
- Hamurdan küçük modüller koparılır ve yuvarlanır.
- Çiçek biçimi verilir, yaprakları bıçakla çizilir.
- Evvelce ısıtılmış fırında 170 derecede pişirilir.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.