iltasyazilim
FD Üye
papağan balığının pişirilmesi
BADEMLİ ERİŞTE ÜZERINDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI MALZEMELERİ:
2 adet 300 gr Papağan balığı filetosu,
4 tel safran,
12 limon suyu,
1 çorba kaşığı zeytinyağı,
200 gr kuru erişte,
30 gr badem file,
35 gr tereyağı,
tuzlu
biber
BADEMLİ ERİŞTE ÜZERINDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI YAPILIŞI:
Balıklar derin bir kap içinde safran, zeytinyağı ve limon suyu ile 3 saat marine edilir Erişteler haşlandıktan daha sonra tava içinde badem ve tereyağ ile sotelenir Izgara papağan balığı bademli erişte üzerinde servis edilir
Sağlık olsun *
BADEMLİ ERİŞTE ÜZERINDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI MALZEMELERİ:
2 adet 300 gr Papağan balığı filetosu,
4 tel safran,
12 limon suyu,
1 çorba kaşığı zeytinyağı,
200 gr kuru erişte,
30 gr badem file,
35 gr tereyağı,
tuzlu
biber
BADEMLİ ERİŞTE ÜZERINDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI YAPILIŞI:
Balıklar derin bir kap içinde safran, zeytinyağı ve limon suyu ile 3 saat marine edilir Erişteler haşlandıktan daha sonra tava içinde badem ve tereyağ ile sotelenir Izgara papağan balığı bademli erişte üzerinde servis edilir
Sağlık olsun *