Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pandispanya

Pandispanya
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
pandispanya.jpg

Pandispanya Tanımı İçin Materyaller

  • 5 yumurta
  • 1 su bardağı şeker ( 200 ml bardak )
  • Yarım çay bardağı ılık su
  • 1 su bardağı + 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pandispanya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Üstte belirttiğim üzere yumurta ve şekeri krema üzere olana kadar çırpıyoruz. Çırpma süreci bitince mikser kullanmıyoruz.
  2. Suyu ekleyip söndürmeden çırpıcı ile karıştırıyoruz.
  3. Öbür kuru materyalleri elekten geçirip pandispanya harcımızı söndürmeden karıştırarak tamamlıyoruz.
  4. Ben çember kalıp kullandım. 20-21 cm genişliğinde ayarladım. 22 cm kalıpta kullanabilirsiniz. Zira herkes çember kalıp kullanmıyor.
  5. Kalıbımın alt kısmına ve iç kısmının kenarlarına yağlı kağıt yerleştirdim.
  6. Harcımızı kalıbımıza döküyoruz ve 170 derece fanlı ayar fırında 45 dk kadar pişiriyoruz.
  7. Kürdan testi yapıp pandispanyamızı denetim ederek çıkarabilirsiniz.
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt