Panda Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 4 paket kakaolu bisküvi
- 2 su bardağı soğuk süt
- 1 kutu ( 2 poşet ) krem şanti
- 1 yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 su bardağı ceviz kırığı
- 125 gram katı yağ
- 1 çay bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 yumurta
Panda Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğuk süt ile kremşantileri çırpalım. Farklı bir kapta da 1 yumurta ve 1 çay bardağı şekeri düzgünce çırpalım ve krem şantiye ekleyip, karıştıralım. 2 paket kakaolu bisküviyi kırıp karışıma ek edelim.
- Kalan iki paketi de robottan geçirip un üzere yapıp, ek edelim. 1 su bardağı kadar ceviz yada fındık kırığını da ek edip karıştıralım. Borcama dökelim.
- Üzeri için 125 gram katı yağı eritelim. Soğuduktan sonra (Tekrar donmadan sıvı haldeyken ) şekeri ilave edip karıştıralım.
- Ardından kakaoyu da ek edelim ve son olarak bir yumurtayıda ek edip güzelce çırpalım. Bisküvili karışımın üzerine yayalım.
- Son derece kolay ve lezzetli tatlımızı dondurucuda bir gece bekletelim. Kesmeden 15-20 dk evvel çıkarıp istediğimiz üzere süsleyip servis yapalım. Afiyet şifa olsundu.