Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pancarlı Girit Ezmesi

Pancarlı Girit Ezmesi
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
pancarli-girit-ezmesi.jpg

Pancarlı Girit Ezmesi Tarifi İçin Malzemeler

• 1 adet orta boy pancar
  • 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir (Dilediğiniz peyniri kullanabilirsiniz)
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Süslemek için;
  • Tere
  • Roka
  • Portakal
  • Greyfurt

Pancarlı Girit Ezmesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pancarımızı haşlayalım.
  2. Rondomuza haşlanan pancar ve diğer malzemeleri ekleyip, krema kıvamına gelene kadar çektirelim.
  3. Servis tabağımıza yeşilliklerden bir taban yapalım.
  4. Ben tere kullandım portakal ve greyfurt ile de süsledim.
  5. Dondurma kaşığı ile pancarlı girit ezmesinden alıp top şeklinde yerleştirdim. Kahvaltıya,çay saatlerine farklı lezzet arayanlar için ideal bir seçim olacaktır. Afiyet olsun.
Pancarlı Girit Ezmesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yulaf Lapası Tanımı İçin Gereçler 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi1 su bardağı süt (ben tam yağlı kullandım yarım yağlı da kullanabilirsiniz)Yarım yemek kaşığı bal1 çay kaşığı tarçın Süslemek için; MuzNarAslında dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz ben bu şekilde tercih ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Karidesli Konut Üretimi Makarna Tanımı İçin Materyaller Makarna için; 100 gram un1 yumurta1 çay kaşığı zerdeçal1 çay kaşığı tuz Karidesli sos için; 300 gram karides (ayıklanmış)1 adet kuru soğan3-4 diş kıyılmış sarımsak2 su bardağı domates rendesi (dondurucudan kullandım ve suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Kahvaltılık Kuru Domates Ezmesi Tarifi İçin Malzemeler 1 kase domates kurusuYarım çay bardağından bir parmak eksik zeytinyağı1 çay bardağı ceviz içi (çok küçük olmayacak)1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kırmızı toz biber1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Yiyenlerin Bir Daha İsteyeceği Bir Ana Yemek Şehzade Kebabı Tanımı İçin Materyaller 600 gram kuş başı et3 tane büyük patlıcan4 tane yeşil biber2 tane domates2 tane soğan4-5 diş sarımsak1 su bardağı et suyu1 yemek kaşığı salça2 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı karabiber2 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Pastane Açması Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta(1 tanesinin sarısı üzeri için ayrılacak)1 su bardağı ılık sütYarım su bardağı ılık suYarım su bardağı sıvı yağ̆2 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 paket instant maya veya 1 paket yaşmaya5 bardak unİçi için:125 gram tereyağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt